List koji ti je NAJLEPSI otkriva da li ste NEZNI, LJUBOMORNI, ili  vam je sudjeno da budete NEVERNI!

List koji ti je NAJLEPSI otkriva da li ste NEZNI, LJUBOMORNI, ili vam je sudjeno da budete NEVERNI!

0 By Dejana
LIST BROJ JEDAN
Ukoliko ste odabrali list broj jedan,Vi ste spoj dve osobe u jednoj i Vama uvek neko nedostaje.Zato volite da budete u društvu i težite ka tome da upoznajete nove ljude i stvarate nova prijateljstva – da pronađete onog ko Vam nedostaje.Vi ste nezni i privrzen partner ali ste i radoznali i otvoreni , pa sa Vama nije tesko uspostaviti dobru komunikaciju.Vas vedar i veseo duh i način na koji šarmirate ljude oko sebe, garantovano će nekog privući. Volite da flertujete pa stalno trazite nova uzbudjenja, jer Vam trenutno stanje lako i brzo dosadi. Medjutim, kada se zaljubite, onda postajete sasvim druga osoba i tada Vam je partner na prvom mestu. Niste skloni prevarama, ali ukoliko sanate za partnerovu prevaru, vraticete mu istom merom jer tako nesto ne oprastate.

 

LIST BROJ DVA
Ukoliko ste odabrali list broj dva,Vi ste neko ko ne kreće u nikakvu akciju, dok prethodno dobro ne razmislite o svojim koracima, a svoja duboka osećanja uglavnom skrivate ispod prividne hladnoće i rezerviranosti.Isto tako će biti i prilikom odabira partnera, koje Vi birate vrlo promišljeno. Tek kada ispitate teren do poslednjeg detalja, odnosno osobu koja Vam je zapala za oko, Vi krećete u akciju i to vrlo samouvereno.Ali, kada se zaljubite,Vi ste veran i zaštitnički nastrojen partner, koji se itekako brine o finansijskoj sigurnosti pa ste idealan partner za sve one koji vrednuju tradicionalne veze. Vrlo ste tvrdoglav te prilično nefleksibilan, te Vam odustajanje od nekih starih i loših navika uglavnom predstavlja problem.Ne umete da prepustite partneru donosenje nekih odluka pa cak ni onih koje se ticu iskljucivo njega. To Vam zato moze biti problem…
LIST BROJ TRI
Ukoliko ste odabrali list broj tri,Vi ste jedna osecajna osoba i to se na svakom korako moze primetiti. Za Vas je davanje sebe podjednako bitno kao i primanje onoga sto Vam partner pruza.Nezni i brizni pokazacete svoju osecajnost bez imalo ustezanja.Za partnera birate osobu koja je u mogucnosti da Vas sto bolje razume. Jer se i Vi trudite da razumete sve ono sto Vama partner govori. Pa cak i ono sto precuti, Vi se trudite da saznate sto vise podataka o toma o cemu razmislja Vas partner jer sve sto zelite jesta da bude srecan i zadovoljan.Površan ili previše ambiciozan partner nije dobrodošao za Vas.Tražite podjednako intuitivnu osobu. Vi ste posvećen partner koji voli decu i brak za ceo život.Jer kada jednom uplovite u bracne vode u njima odtajete do kraja zivota jer za Vas to i jeste smisao zivota.