DNEVNI HOROSKOP za 20. januar:  Bik u ljubavnoj  igri,Lav raspolozen,Devica nesrecna…

DNEVNI HOROSKOP za 20. januar: Bik u ljubavnoj igri,Lav raspolozen,Devica nesrecna…

0 By Dejana

Subota je dragi prijatelji, a na nebu dva zvezdana zbivanja -prvi je sekstil Merkura i Neptuna, jedan veoma lep aspekt za sanjare i one koji vole da maštaju. Izuzetno lepa energija za vikend, relaksaciju. Sunce će istog dana preći u Vodoliju.

Inspiracija je tu, intuicija prilično izražena, a mašte ne manjka, i to baš one koja može svašta. Kreativnost dominira, sve je u koloritu. Pustite Neptuna da mašta za vas…

Aspekt koji zove na odmor, opuštanje, razbibrigu, kog se ne tiču svakodnevne monotone obaveze koje su tu, pa su tu… Danas nećete biti komunikativni, jer će vam biti do osluškivanja prirode, posmatranja ljudi.   Gledajte, posmatrajte, čitajte iz govora tela, slušajte šta vam govore, intuicijom dosegnite značenje onog „između redova“ , a energija Merkura i Neptuna će vam pomoći u tome.

Ugodan dan svima!

 

ovan

POSAO
Nema razloga da se uporedjujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume o uspešnom poslovanju.

 

LJUBAV
Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom donosi negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.

 

ZDRAVLJE
U večernjim satima prijaće vam relaksacija.

 

 

bik
POSAO
Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate svetlu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku. Nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje.

 

LJUBAV
Pre nego što prihvatite nečiju »emotivnu igru« važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.

 

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na svoje osnovne potrebe.

 

 

blizanci

POSAO
Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove.

 

LJUBAV
Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima koje vas prate.

 

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4