SAVRSEN ASTRO SPOJ! Sa kojim znakom vam je SRECA ZAGARANTOVANA, a sa kojim JE NIKADA NECETE IMATI?!

SAVRSEN ASTRO SPOJ! Sa kojim znakom vam je SRECA ZAGARANTOVANA, a sa kojim JE NIKADA NECETE IMATI?!

0 By Admin

 

ŽENA JARAC najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku RIBE i DJEVICE

Žena Jarac je ambiciozna i ima dobar smisao za humor. Zna kako riješiti svaki problem, pouzdana je i jako strpljiva. U Ribi će naći idealnog partnera jer će im pomoći da se osjećaju hrabrijima i samopouzdanijima, a zauzvrat će Ribe donijeti zabavu u strog život žene Jarca. Muškarci rođeni u znaku Djevice savršeno će se slagati sa ženama Jarcima jer se niti jedan od ta dva znaka ne vodi strašću ili osjećajima. Izgradit će skladan dom i sretan život temeljen na redu i pametnim odlukama.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Lava i Ovna.

Lavovi su za vas previše nepredvidljivi i stalno moraju biti u centru pažnje što će vas živcirati. Ovnove ćete smatrati preslobodnima i previeš avanturistički nastrojenima, što bi moglo poremetiti vaše planove.

ŽENA VODENJAK najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku VAGE i BLIZANCA

Kreativna, inovativna i vesela žena Vodenjak, ne voli biti zatvorena unutar četiri zida ni zadanih formi. Odlično će se slagati sa fleksibilnom Vagom koja će cijeniti njezine ideje i strast za živtom, ali i sa Blizancem koji je šarmantan poput nje i druželjubiv te želi uživati u životu.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Riba i Škorpiona.

Imat ćete osjećaj da vas Škorpion želi zatočiti na jednom mjestu, a Riba je prezahtjevna za vas. Vi trebate partnera koji je jednako neovisan poput vas.

ŽENA RIBA najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku RAKA i JARCA

Osjećajna i osjetljiva, žena Riba kreativna je, slatka, nježna i pomalo plaha. U muškarcu Raku pronaći ćete partnera koji vas potpuno razumije, a njegova zaštitnička narav pružit će vam sve o čemu ste sanjali. Jarac će vam dati sigurnost i staloženost koja vam je prijeko potrebna i neće se bojati vaših osjećaja jer i vi volite biti praktični i logični.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Blizanca i Vage.

Blizanac je preslatkoriječiv i preslobodan za nježne Ribice. Njegov slobodan duh će vas plašiti, a mogao bi vas sasvim slučajno povrijediti. Vaga će u svađama hladno iznjeti činjenice što će vas dovesti do suza i izluđivati.

Izvor:Index.hr

 

Stranice: 1 2 3 4