Oni su RAZLICITI kao nebo i zemlja, ali kad se ZAVOLE njihova LJUBAV je jaca od svega: Necete VEROVATI o kojim znacima je rec!

Oni su RAZLICITI kao nebo i zemlja, ali kad se ZAVOLE njihova LJUBAV je jaca od svega: Necete VEROVATI o kojim znacima je rec!

0 By Dejana

Bik – Ovan 

Pravi spoj ljubavi i strasti, s tim što Bik ne treba da preteruje sa lenstvovanjem jer to ubija u pojam Ovna koji je po prirodi energičan. Međutim, Ovan mora da priušti Biku dovoljno romantike i ponekad mora da uspori jer nije sve ni u seksu na brzaka.

Bik – Lav 

Možda će im se stavovi oko mnogo čega puno puta razmimoilaziti ali doklegod veruju jedno drugome to je ok. Moraju da nauče da otvoreno komuniciraju a ne da pokušavaju da kontrolišu jedno drugo. Kad to shvate, biće nezaustavljivi u ostvarivanju svoje sreće.

Bik – Strelac 

Kad Strelac shvati koliko je Biku potrebna stabilnost i postojanost, a Bik da ne treba da se upire da suzbije Strelčev avanturizam sve će biti kako treba. Kada postignu najnužnije kompromise spremni su da uživaju u svojo ljubavi na svim nivoima.

 

 

 

Devica – Ovan 

Ovan otkriva sve lepote i prednosti zajedničkog života pored Device koja je izuzetno verna i spremna da sasluša. Ipak, ona mora malo manje da taktizira i da ne bude preveliki sitničar, a on da neozbiljnost i impulsivnost svede na minimum kako bi dugo potrajali.

 

Devica – Lav 

Oni jedno u drugome pronalaze sigurnost i poverenje. On je njen zaštitnik a ona ga hvali na sva usta gde god stigne. Međutim, Lav treba da se okane teatralnosti koju ona ne podnosi dok Devica ne treba da zapada u malodušnost svaki put kad stvari u njihovoj vezi krenu nizbrdo.

Devica – Strelac 

Ovaj par je otvoren za kompromise i promene jer su svesni da jedino tako njihova ljubav može opstati. Zato on treba da ne podstiče svoju hazardersku prirodu jer je Devici neophodna stabilnost dok ona mora da prihvati njegov pomalo neozbiljan pristup životu, opusti se i bar na kratko proba da život gleda njegovim očima.

Jarac – Ovan 

Ova 2 rogata znaka ne bi trebalo da doživljavaju jedno drugo kao rivale već da rade za zajedničko dobro. Ipak, Jarac ume svojom mentalnom snagom da slomi Ovna i njegov hiperaktivni duh. Kad svoje različite energije upotrebe u pozitivnu svrhu, postižu impoznatne rezultate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4