Oni su RAZLICITI kao nebo i zemlja, ali kad se ZAVOLE njihova LJUBAV je jaca od svega: Necete VEROVATI o kojim znacima je rec!

Oni su RAZLICITI kao nebo i zemlja, ali kad se ZAVOLE njihova LJUBAV je jaca od svega: Necete VEROVATI o kojim znacima je rec!

0 By Dejana

Škorpija – Vaga 

Škorpija mora da obuzda svoju strastvenu prirodu i potrebu za dramatizovanjem jer Vaga na svaki mogući način pokušava da izbegne svađu pa bi to moglo da je uplaši. Takođe, Vaga mora da shvati da njeno neobavezno koketiranje sa drugim ljudima može da izazove erupciju ljubomorisanja kod Škorpije.

Škorpija – Vodolija 

Oboje su jake ličnosti i kada konačno prevaziđu razlike i suzbiju tvrdoglavost i svojeglavost počeće da sarađuju što će dati sjajan rezultat. Pre svega, oni su jedno drugom najbolji prijatelji i odlično se razumeju a zatim i strastveni ljubavnici.

Ribe – Blizanci 

Oni mogu da budu idealan par ako ne pokušaju da uguše dečiju stranu kod onog drugog. Blizanac mora da shvati da treba više da se fokusira na svog partnera dok Riba ne sme da guši svojom brigom i željom jer će to prestraviti blizanačku lepršavu i pomalo neobuzdanu prirodu.

Ribe – Vaga 

Izuzetno romantičan spoj koji se zasniva na međusobnom uvažavanju i poštovanju. Čak i kad naiđu na velike probleme, oboje će učiniti sve što je u njihovoj moći da spasu ono što su stvorili zajedno.

 

Ribe – Vodolija 

Njih dvoje sve međusobne razlike uspevaju da prevaziđu zahvaljujući toleranciji i iskrenoj želji da saslušaju i posavetuju jedno drugo. Romantična Riba će učiniti sve da otopi led sa Vodolijinog srca i da je nauči da je otvoreno pokazivanje emocija sasvim normalna stvar.

Zemlja i vatra

Između pripadnika ova 2 elementa magnetska privlačnost se vidi na kilometar. Koliko god da mogu da budu u teškom ili destruktivnom odnosu, oni opet mogu da traju. Međutim, Zemlja (Bik, Devica, Jarac) može Vatri da izgleda kao preoprezna ili konzervativna, kao i da potiskuje svoje emocije pa zbog toga može doći do nesuglasica. S druge strane, Vatra (Ovan, Lav, Strelac) zbog toga može da iscrpi svog partnera pa on može da oseti kao da gubi tlo pod nogama u vezi. Ipak, oni su neverovatan tim kad prihvate ili zanemare obostrane razlike, jer Vatra postaje pragmatičnija zbog uticaja Zemlje a Zemlja postaje mnogo aktivnija i zahvaljujući Vatri budi joj se veća životna radost. Avanture i uzbuđenja kod ovakvog spoja nikada ne manjka jer se njihove energije savršeno nadopunjuju.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4