On te NIKAD nece povrediti: Ovaj Zodijak SPONTANO voli, i UZIVA u zivotu!

On te NIKAD nece povrediti: Ovaj Zodijak SPONTANO voli, i UZIVA u zivotu!

0 By Dejana

Strelčevi misle samo na sebe

Optimistični Strelčevi ne mogu shvatiti partnerova loša raspoloženja i umor pa ih najčešće pogrešno tumače. Kako su pokretljivi i društveni, preteruju u izbivanjima iz kuće i ne pitajući partnera želi li možda ići s njim. Imaju li uza se tradicionalnog partnera, katkad nisu svesni koliko skitnjama mogu povrediti drugu stranu. Ako partner nije dovoljno intelektualno potkovan i sveznalica kao oni, znaju biti grubi i poniziti ga pred drugima.

Ali kako je Strelac iskren i bez loših namera, zna rečima nesvesno da povrediti partnera. On spontano uživa u ljubavi i, sve dok je ne doživi kao opterećenje i lošu naviku, opstaće u odnosu. Da biste sa Strelcem dobro funkcionisali, podražavajte njegovu ljubav prema sportu ili zdravom načinu života. Vidi li vas da vas da danju spavate ili lenčarite, smatraće kako ne znate da udišete život punim plućima.

Jarčevi su prestrogi 
i cinični

Emotivno zakočeni Jarčevi previše ozbiljnim poimanjem života mogu nesvesno da guše partnera. Očekuju potpunu partnerovu odanost, a kako su sumnjičavi, ne treba im puno pa da partnera počnu optuživati za neveru. Nemaju puno smisla za šalu, zlovoljni su i teško im je ugoditi. Mrze nerad i nedisciplinu, što ih može pretvoriti u prave tirane pa ne podnose kad se partner odmara. Strogoćom i cinizmom može odbiti partnera od sebe i, ako ga sasvim odbije, neće mu biti jasno zašto se to dogodilo. Kako večno strahuje od neimaštine, gomila novac, a voljenu osobu daruje na kapaljku.

 

 

 

Jarčevima su najveće ljudske vrline skromnost i praktičnost pa ćete pogrešiti ako ne cenite njegov mukom stečen novac. Osudiće vam svaku sklonost luksuzu. Odbićete ga od sebe ako njegovu ozbiljnu i opreznu prirodu definišete kao uobraženost. Prema njemu nikad nemojte biti histerični, zaista ne trpi kad neko ne zna da se kontroliše.

 

Vodolije su 
nestalne i hirovite

Slobodoumne Vodolije kao da su operisane od ljubomore pa partneru daju punu slobodu, što ga može prilično zbuniti. Kao zakleti protivnik braka i borac protiv konvencija, Vodolija sebi dopušta različite hirove pa partneru ne ostavlja utisak pouzdane i odgovorne osobe. Kako je materijalna strana života previše ne zanima niti ceni novac, u zajedničkom životu ne pokazuje osećaj za imovinu ili stvaranje pa partner gubi osećaj sigurnosti. Hirovitošću i nepredvidivim ponašanjem zna da uvredi partnerova osećanja, posebno ako je puno prizemljeniji od njega.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5