Nemojte NIKAD zaboraviti da je ona KRALJICA: Saznajte NAJVECE tajne NAJLEPSEG Zodijaka!

Nemojte NIKAD zaboraviti da je ona KRALJICA: Saznajte NAJVECE tajne NAJLEPSEG Zodijaka!

0 By Dejana

Nastavak na sledecoj strani…

 

. On ceni i gaji stabilnost i ravnotežu sa svojim partnerom. Nepristrasan i iskren, muškarac vaga uvek će se truditi da rečima ne povredi osobu pored sebe. Na sve moguće načine izbegavaće konflikte i sprovoditi mirnoću u svom životu. Objektivni su, fer i uvek u stanju da vide obe strane argumenta, baš kao i žena vaga. Ponekad se bori sa neodlučnošću i njegov strah da ne donese pogrešnu odluku može ga sprečiti u donošenju iste. Zgodni i šarmantni, pobraće mnoge uzdahe i poglede, gde god da se nađu.

Cilj romantičnog muškarca vage jeste da zadovolji svog partnera u svakom pogledu. On će staviti partnerova zadovoljstva pre svojih, što ga čini idealnim ljubavnikom. Onaj ko prepozna tu njegovu vrlinu, svakako će biti nagrađen i to više puta.

Najviše se slažu sa blizancima, vodolijom, strelcem i lavom.

SAVET

Vage su veoma romantične i uživaju u intimnim momentima. Oni koji se zaljube u vagu, svakako traže idealnog partnera. One sanjaju da imaju jakog, ambicioznog, izuzetnog i uspešnog partnera. Još jedan savet: vage nikako ne tolerišu agresivnost ili tenziju. Pre će sedeti i ćutati nego se raspravljati. Nemojte ih uvlačiti u bilo kakvu raspravu tokom prvog sastanka.

KAKO DA ZAVEDETE MUŠKARCA VAGU

Ukoliko želite da zavedete muškarca vagu, morate biti spremni da zadovoljite njegove romantične apetite, bilo da je u pitanju večera ili kulturni događaj. Ukoliko ste van tokova, nemojte ni pokušavati. Istina je: vage cene sve što je lepo. Retki su muškarci vage koji će biti sa nekim ko ih fizički ne privlači.

Još jedan savet: ako želite da zavedete muškarca vagu morate pokazati naklonost i poštovanje prema ljudima koji su njemu bitni. Vaši izgledi su mnogo bolji kada su njegovi prijatelji i porodica na vašoj strani.

 

 

Neka razgovor teče lagano, nežno, sa komplimentima. Provedite sate pričajući sa njim, jer on želi da priča sa vama o svemu. Takođe, priznajte kada niste u pravu, tako da on zna sa sigurnošću da ste fer i da ne igrate igre. Očekujte vezu, ne samo seks. Muškarac vaga želi ljubav i brak, tako da ako mu kažete da želite isto, vrlo brzo će njegove ruke biti oko vašeg struka i neće vas puštati! To zaista jeste romantično!

 

KAKO DA ZAVEDETE ŽENU VAGU

Žena vaga uživa da bude u centru pažnje i očekuje da se prema njoj odnosite kao da je najvažnija osoba na svetu. Ukoliko želite da zavedete ovakvu ženu, prvo treba da budete dobar slušalac, a zatim i odlični u konverzaciji. Žena vaga obožava da priča o novim dešavanjima, ali najviše o sebi i svojim interesima. Ukoliko je ohrabrite u tom pogledu, bićete neodoljivi za nju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3