Ovog Zodijaka LJUBAV SKUPO KOSTA: Njegovo srce uvek izabere POGRESNU OSOBU!

Ovog Zodijaka LJUBAV SKUPO KOSTA: Njegovo srce uvek izabere POGRESNU OSOBU!

0 By Dejana

Vaga i Vodolija

Vas dvoje se magično privlačite i može se reći da se uvek prepoznate. Vi možete divno da se družite i da razgovarate i, posebno, da vodite ljubav. Ali, kada se radi o dubokoj vezi, zapravo o ljubavi, tu se partner nađe u nebranom grožđu, jer nije u stanju da vam pruži ono što vam je najpotrebnije duboki osećaj ljubavi i pripadanja. U ovoj vezi, partner je nešto manje zainteresovan za seks od vas, koji ćete se uvek pitati da li ste bili dovoljno dobri svome partneru. Lahor (vi) sa oblakom (partner), pa to je poezija. Brzo se nađete u veselom društvu, i odmah pođete zajedno bez predrasuda.

Prvi kontakt nije baš strastven, niti dugo iščekivan. Vaša seksualna veza nije bučna ni duboka, ali vi ste oboje jako zadovoljni. Kod vas je harmonija svuda – od stola, kreveta, društva, do rada. Ton obično daje partner, pa je loše što oboje lako trošite i kasno se setite da se treba dobro zakučiti. Zajednički interes nalazite na umetničkim, muzičkim i filmskim poslovima. Ljubomore među vama nema, ali ako su loši aspekti VE : UR, ovaj divni brak iznenada može da prasne.

..

Vaga i Ribe

Vaš odnos se može označiti kao odnos Romea i Julije, jer se izuzetno slažete i oboje volite umetnost i umete da uživate. U seksu se slažete odlično. Mnogo je bolje kada je muškaraca Vaga, a žena Riba, jer će on biti u stanju da zadovolji njene apetite i primiće mnogo od njenog šarma. Ukoliko se radi o muškarcu Ribi i o ženi Vagi, stvari mogu izgledati nešto komplikovanije, jer se može desiti da žena Vaga izgubi strpljenje čekajući da njen partner siđe sa oblaka. Vi pomalo vodite platonska ljubav, kao lahor na moru. Zaljubite se međusobno, a da se niste ni poljubili.

Prvi poljubac je kao gubitak nevinosti. Dublje erotske veze ostaju nedovršene, bez smisla, ali vi to ne analizirate. Među vama postoji saosećanje i pomaganje i često uz trpljenje i bolest, ili brige o nekome. Imate malo nejasan brak jer vi volite da neko za vas pati, partner traži da pati i vi se silno nadopunjujete samarićanski. Loš aspekt VE: NE zamrsi i otruje odnose, pa vaš intimni život izbije na javu za šaljive anegdote.

story.rs

Stranice: 1 2 3 4