Ove savete treba da procita SVAKA DAMA! Od kog znaka treba da BEZITE STO DALJE?!

Ove savete treba da procita SVAKA DAMA! Od kog znaka treba da BEZITE STO DALJE?!

0 By Admin

 

STRELAC
Vi i muškarci rođeni u znaku Bika nalazite se na suprotnim stranama sveta. Oni žele sve i žele odmah, pa ćete osetiti kao da vas guše. Teško da možete da podnesete njihovu ozbiljnost, a oni ne mogu da izađu na kraj sa vašim avanturizmom.
JARAC
Veza sklopljena u paklu, tako se može opisati vaš odnos sa muškarcem Lavom. Teško da možete biti različitiji, a pošto ste intelektualno jači, svesni ste da ta veza neće funkcionisati. Vi ste lojalni, kreativni i okrenuti ka ciljevima, a Lav je opsednut sobom. Razmislite, verovatno ni u prijateljima nemate mnogo Lavova.

VODOLIJA
Ne treba dva puta reći da su Rak i Vodolija loša kombinacija. Oni su previše emotivni i stalno im nešto treba, a vi ste raizgrani i potrebna vam je razbibriga. Njihova potreba za porodicom i domom vama je preterano frustrirajuća.
RIBE
Vage jesu šarmantne diplomate, ali mogu biti i nesmotrene i bezosećajne. Samim tim, to znači da će lako i brzo muškarac rođen u tom znaku povrediti vaša osećanja. Vi ste neko kome su emocije veoma važne i zato treba da bežite od Vaga.

Izvor:Dnevno.rs

Stranice: 1 2 3