Ove savete treba da procita SVAKA DAMA! Od kog znaka treba da BEZITE STO DALJE?!

Ove savete treba da procita SVAKA DAMA! Od kog znaka treba da BEZITE STO DALJE?!

0 By Admin

 

LAV
Volite da se okružite zabavnim ljudima koji vas obožavaju i ističu vaš sjaj. Ako se upustite u vezu sa Škorpijama, njihova posesivnost i intenzivnost će vas brzo spustiti na zemlju. Ovi muškarci su ljubomorni, vole da vas kontrolišu, a istovremeno su veoma škrti sa komplimentima, pa zato nimalo nisu stvoreni za vas.
DEVICA
Ako nešto mrzite to je jurnjava, a Strelčevi baš to vole. Njihov avanturistički duh brzo će vas sludeti i pitaćete se gde li vam je bila pamet ranije… Vi ste staloženi i svesni sebe i svojih želja, pa vrlo dobro znate da ovakvi muškarci nisu za vas.
VAGA
Harmonija vam je bitna, ali ne i da se baš ništa nikada ne menja. Volite da se zabavite ponekad, a muškarac rođen u znaku Device to vam neće dozvoliti. Uz to, ako ste u vezi sa Devicom, spremite se za neprestane svađe, jer on uvek mora da bude u pravu.

ŠKORPIJA
Kada se Škorpija i Ovan smuvaju, nastane opšta havarija. Svako se brine za svoje potrebe i želje, a za partnera ne mare ni jedno ni drugo. Vi volite da je sve po vašem, a Ovan gaji iste želje. Jaki ste individualci, pa je vaša veza samo put ka frustraciji.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3