DNEVNI HOROSKOP za 21. AVGUST: OVAN, BIK, BLIZANCI i RAK – Ovna ocekuje LEP DAN, Rak ima razloga za SLAVLJE!

OVAN

Posao :

Danas vas na planu posla ocekuje mnogo lepih desavanja. Danas cete uspeti da resite neke nesuglasice sa kolegama koje vam stvaraju poteskoce vec odredjeno vreme, a sem toga u danu pred vama cete uspeti da ostvarite znacajan poslovni uspeh.

U danu pred vama ce vam sve polaziti za rukom na planu posla, miran i uspesan dan vas ocekuje.

Ljubav :

Dragi ovnovi veoma vam se cesto desava da zapocnete raspravu sa voljenom osobom, a da nekih preterano velikih razloga za to nemate, ipak vasa voljena osoba nije zlopamtilo i ona nekada razume to sto ste nervozni. Vasa voljena osoba vas zaista voli, a svoju ljubav ce vam ona dokazat u danu pred vama.

Danas vas ocekuje veoma lepo romanticno iznenadjenje koje ce vma prirediti voljena osoba, a to iznenadjenje ce vam predstavljati dokaz ljubavi vase voljene osobe. Lep dan vas ocekuje.

Zdravlje :

Vasa zdravstvena situacija u danu pred vama ce biti odlicna.

BIK

Posao :

Dragi bikovi previse olako pristupate nekim problemima na planu vaseg posla, umesto da ih pokusate resiti vi kao da se nadate da ce se oni sami resiti, a to se sigurno nece desiti. Ako zelite da se vasa poslovna situacijia promeni i da postane mnogo bolja onda se morate potruditi da resite sve probleme na planu posla.

Ipak u danu pred vama vas ne ocekuju neki novi poslovni problemi, dan pred vama ce obeleziti to sto cete uspeti da resite jedan veliki poslovni problem koji vas muci vec odredjeno vreme.

Ljubav :

Dragi bikovi potrebno je da vece poverenje ukazete voljenoj osobi, vasu voljenu osobu upravo povredjuje to sto joj dovoljno ne verujete. Ona smatra da nikakvih razloga za nepoverenje nemate pa joj je upravo zbog toga tesko.

Ipak vasoj voljenoj osobi je mnogo stalo do vas i do vase srece, pa ce vam ona danas prirediti nesto sto ce vas oduseviti.

Zdravlje :

Nemate zdravstvenih problema.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši