TEST: Izaberite najsimpatičniju macu – Ona će vam otkriti poruku!

Ovo može biti potvrda da je vrijeme za planiranje društvenog događaja kako bi se svi zajedno okupili i zabavili. Također može naznačiti da je vrijeme da usporite i živite u sadašnjosti, piše Tiffany stiles.

Siva maca drži svoje šape na ušima. Slušate li da čujete ili samo slušate i čekate svoje vrijeme za repliku kada razgovarate s nekim? Također, možda se osjećate kao da vas drugi ne razumiju. Trebate razgovarati o tome kako biste bili sigurni da vaš partner ili član obitelji  razumije vaše potrebe.

Tri ~

Tigrasta mačka govori da imate vrlo selektivnu paletu kada su u pitanju vaši prijatelji. Radije biste imali 1-3 dobra prijatelja koji su odani, umjesto hrpe ljudi oko sebe koji su samo poznanici. Mačke s prugama mogu ponekad biti neugodne jer imaju vrlo osjetljivu prirodu, to se može odnositi i na vašu osobnost.

Prugasta mačka može postati vrlo iritantna ako joj se uskrati ono što želi. Voli rutinu i obavlja iste aktivnosti u isto doba dana. To može biti potvrda da trebate izaći izvan vaše zone udobnosti i učiniti nešto potpuno neuobičajeno za vaš karakter kako biste vidjeli gdje vas to vodi.

To također može biti potvrda da je vrijeme za čišćenje stvari u vašem životu. Možda zadržavate stvari koje vam više nisu potrebne. Donirajte nekome kome je to potrebnije nego vama i to će vam pružiti osjećaj zadovoljstva.

Ova mačka ima šapu preko usta. Govorite li svoje potrebe onima oko vas? Ili šutite kako bi održali mir? Ovo može biti vaša potvrda da je vrijeme da postavite neke jasne granice onima koji prelaze te granice. Govorite i dopustite da se vaš glas čuje. Ako govorite iz središta vašeg srca, vjerojatno će vas drugi čuti i shvatiti vaše potrebe.

Neka vas na vašem daljnjem putovanju prate blagoslovi, svjetlo i ljubav!

Pripremila: Suzana Prnjak za atma.hr 

Komentariši