CIGANSKA MAGIJA! Proricanje buducnosti iz magicne KUGLE! Izaberi jednu i saznaj STA TE OCEKUJE!

 

KUGLA 2)

 

Ako ste izabrali drugu kuglu, kao sto vidite na slici i na njoj se nalazi mnogo magijskih simbola, karte prstenje, kristali dakle svi oni jaki simboli magije. Svi su ti simboli magije povezani sa kuglom pa cemo vam otkriti na koji nacin i sta vas ocekuje u buducnosti.

Kugla vam porucuje da ce vam bliska buducnost biti sa mnogo prepreka koje morate proci.

Svaka od ovih karti predstavlja neki trenuta koji cete morati preci kako bi na kraju bili srecni.

Imacete dosta losih trenutaka, mnogo bolnih i neugodnih, to vam karte govore ,ali ovi ”prsteni moci” ce vam dati snagu da ih sve preprodite i pobedite na neki vas nacin.

Kada prodje taj tezak period ”kristali moci” ce vam us pomoc svojih moci ljubavi i srece doneti mnogo razloga za zadovljstvo, i to predstavlja glavnu poruku kugle, tj  da ce vam buducnost biti onakva kakvu zasluzujete.

Sto ste tice ljubavnog plana on se nece menjati ni kada budete prolazili kroz ovaj prvi tezak period, osoba sa kojom ste sad je vasa srodna dusa i ona ce vas pratiti i u dobru kao i u zlu. To je osoba na koju se mozete uvek osloniti i koja ce uvek biti tu ako vam zatreba.

Sto se tice poslovnog plana na njemu cete zaista imati tezak period, mnogo toga vam ”nece ici od ruke” ali prosto  to mora tako da bude, ali posle toga sve ce krenuti nekim mirnijim tokom koji ce vam doneti takodje mnogo srece.

Dakle kugla vam govori kao sto smo napisali, prvo ce biti tezak period pred vama, ali cim se on zavrsi pred vama ce biti mnogo srece.

Sto se tice ljubavi tu smo vam sve objasnili, osoba sa kojom ste sad je neko ko vas zasluzuje i voli, sa tom osobom pred vama je buducnost puna srece,paznje i ljubavi.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši