ZAMISLI ZELJU i izaberi jednu lampu: Duh iz nje otkiva hoce li se ta zelja OSTVARITI?!

LAMPA POD BROJEM DVA:

Ova lampa ima nekakvu specificnost.Upravo takav si i ti sam,volis stvari koje inace nisu omiljene  kod vecine drugih ljudi.Smiruju te pusta mesta, knjige, volis da budes u tisini i zagrljen pored onih koje volis. Tvoje zelje su obicne,ali svakako nisu  one koje bi svaki covek pozeleo.

 

Dakle, tebi jeste najvaznije da si pored ljudi koje volis.Da su oni srecni.Da moze u stvarnosti da se pojavi carobni duh ti bi verovatno pozeleo samo zdravlje i srecu za ljude koje volis.Ti si sam sebi oduvek na drugom mestu,i tvoja nesebicnost je ono sto te krasi i izdvaja  od drugih ljudi.

 

 Duh iz tvoje izabrane lampe ti porucuje da se ne moze svaka zelja ostvariti,

odnosno da postoje zelje koje su jednostavno nemoguce,iako su tvoje realno lako ostvarive.

U ovom slucaju, moraju da se poklope stvari i sloze delovi slagalice kako bi doslo do ostvarenja zelje,a ovde ne mozes ti sam bas nista da uradis,osim da pokusas da  na neki nacin utices na ljude od kojih ova zelja zavisi.

LAMPA POD BROJEM TRI:

Ljubav.To je tvoja prva i tvoja zadnja zelja,upravo i samo zbog toga si izabrao srce koje je iznad lampe.Ti ne verujes u duhove,cak ni u carobno ispunjavanje zelja,ali verujes u ljubav,zbog koje sada trenutno patis.Zbog toga i jesi ovde,jer cekas cudo,da se ostvari ono o cemu dugo mastas.Odnosno,da te osoba koju svim srcem volis konacno pogleda i da i za tebe dodju dani srece.

Od kako je ona dosla u tvoj zivot ceo svet je prestao da postoji.Ti ne vidis dalje od nje,i duboko u sebi znas da neces moci da budes srecan ako ta osoba ne bude pored tebe.

 

 

 

 Duh iz tvoje izabrane lampe ti porucuje da

ne moze svaka ljubav biti srecna.Tvoja nazalost nije,jer srce osobe koju volis ovog puta pripada drugoj osobi.Pomiri se sa tim,i nauci sa tim da zivis.Kroz par meseci sve ce biti drugacije,i pojavice se neko ko ce uspeti da osvoji tvoje srce.Da se razumemo,nikada neces voleti kao sad,ali ces ipak u buducnosti nauciti kako da budes srecan.

 

Nastavak  na sledecoj strani…

Komentariši