Vagama je FLERT u krvi, Ovan ume da PATI, a evo koji znak PREVARI pa se KAJE!

 

Vage imaju tu losu osobinu da grede zidove od lazi ciglu po ciglu i tako Vas vesto upletu u svoju mrezu, i dok trepnete vec ste uplovili u bracne vode, a kada se osvestite postaje kasno…Raskid ljubavne veze uvek je teško iskustvo, posebno onima koji su ostavljeni.

Svaki horoskopski znak drugačije se nosi s raskidom.Svako na svoj nacin se nosi sa raskidom, ali Ovnovi neće dobro primiti vesti o raskidu, jer su u svojoj glavi oni ti koji ostavljaju. Galamiće, svađaće se i partneru praviti scene, no ako vide da je druga strana odlučna u svojoj nameri, brzo će se s time pomiriti.

 

 

Ostavljeni Ovan neće dugo tugovati, već će zatrpati raspored izlascima sa prijateljima, počeće da se bavi sportom i svim onim aktivnostima u kojima pre nije uživao. Nije od onih koji se nada pomirenju, jer je u svojoj glavi već precrtao bivšeg partnera i sad je spreman na nove doživljaje. ovnovi su jos jedan od znakova kojima se vise nego cesto desava da zalutaju iz skoje emotivne veze, pa onda i ne cudi cinjenica da je to jedan od znakova koji je najcecse ostavljan, ali kako vec rekoh, i ne tuguje previse, jer se donekle vec pomirio sa cinjenicom da je napravio glupost koja ce ga kostati veze ili braka, pa time se i ne cudi zasto je doslo do prekida.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši