TAROT KARTA za svaki znak: Pronadji svoju kartu i saznaj svoju SUDBINU po HOROSKOPU!

JARAC
Savršen doprinos samom sebi. Važno je da se ne naprave neishitreni potezi. Kada postanemo svesni veće svrhe u životu, moramo osloboditi prošlosti uzoraka i pretpostavki, potražiti nove perspektive i ići ka ostvarivanju ciljeva. Ovo može biti neprijatan proces čak se možete osećati kao žrtva ali ponekad postavljanje samog sebe u centar je ključ za ponovno pronalaženje sebe. Plahovitost je osobina koja će često biti simbol emotivnog stanja osobe. Važno je da osoba odluči da li treba ući u vezu ili ostati sam. Preko posla možete da upoznate neku novu osobu koja će Vam se dopasti. Raspitajte se samo da li je zauzeta ili ne, pošto možete da dobijete dezinformaciju.
VODOLIJA
Fotografija korisnika/ce Armin Leo Čović.
Nikako ne bi trebalo da odlažemo dešavanja koja slede. Moramo se suočiti sa istinom koja nije laka. Kula donosi nagli preokret, prevrat, posebno za one koji žele da menjaju posao, nećete više moći da čekate da vam se “nešto desi”, definitivno ćete morati sami da se suočite sa svim svojim problemima, ljudima kojima ne verujete. Ovo je loša karata za ljubav, brak, vezu jer preti raskid.Imate potrebu da volite i da budete voljeni. Ako niste trenutno u vezi to nikako ne znači da treba da budete sa prvom osobom koja Vam se dopadne. To može da bude samo avantura, pa se ne zalećite.
RIBE Karta meseca nas podstiče da dalje istražujemo ličnu ravnotežu, ispravljamo greške i osiguramo da naše akcije odgovaraju vrednostima koje smo potvrdili. Samoispitivanje je stalna potreba ako se zadržimo na jednoj strani tasa vage. Ovo je mesec koji je posvećen radu u grupi, sa drugima pravimo saradnju. Zakon će biti uključen u sve što mislimo da neće biti rešeno nekim ljudskim putem. Mesec kada će mnogi odlučivati da se pomire, naprave kompromis u vezi ili braku.Niste sigurni šta osećate prema partneru, a imate utisak da je obostrano. Ne brinite, to je samo trenutno. Već od treće nedelje meseca će situacija biti znatno jasnija.

Komentariši