TAROT KARTA za svaki znak: Pronadji svoju kartu i saznaj svoju SUDBINU po HOROSKOPU!

VAGA
Fotografija korisnika/ce Armin Leo Čović.
Udobnost i negovanje su u prvom planu jer smo završili samoprojektovanja. Međutim, ono što se menja, jeste naša vera u tu unutrašnju ravnotežu. Sada je vreme da uživamo u nekoj svojoj stabilnosti i negujemo druge koji su na svojim potezima da se menjaju. Ovo je mesec plodnosti, ljubavi, novih brakova koji tek treba da se ostvare. Žene dominiraju gde god da se pojave. Imate dosta obaveza, pa ljubavni život može da trpi zbog svega toga. Ako ste u dužoj vezi ili braku, sada je vreme za neke bitne odluke o budućnosti sa partnerom. Ako ste slobodni, možete biti u nekoj tajnoj vezi ili avanturi, ali imajte u vidu da nećete baš biti srećni zbog toga.
SKORPIJA
Ovo je mesec oslobađanja, veoma dobrodošao nakon potiskivanja i povlačenja istraživanja identiteta u poslednjih nekoliko meseci. Mi smo testirali, preispitali i rafinisali, a sada možemo pustiti ideje, modele, tendencije i druge manifestacije identiteta koji nam više ne služe. Možemo se transformisati u sledeću uzvišenu verziju sebe. Potrebno je ići u inostranstvo radi posla jer tamo nam sledi veća zarada. Emotivno smo prazni ali očekuje nas nova ljubav, što je dobro a nikako da se vraćamo na staro. Ovo je period kada teško možete da razlučite šta je stvarno, a šta nije. Iskrenost partnera je na proceni. Od druge polovine meseca ćete biti ljubomorniji nego inače, ali ne dozvolite da to utiče previše na odnos
STRELAC
Fotografija korisnika/ce Armin Leo Čović.
Tema promene i ponovne procene nastavlja se ovog meseca, a mi smo na ivici svega. To donosi jači osećaj lične namere i mesta u širem svetu. Ako ne živimo u skladu sa našim potencijalom, ovo je vreme da se ozbiljnije založimo za jasnoću i iskupljenje.Ovo je mesec važnih odluka, prelazak iz jedne dimenzije u drugu. Mnoge stvari menjamo na poslu, na privatnom planu, a zdravlje nam je najosetljivije. Pomalo ste ranjivi i previše osetljivi. Ako ste u vezi, pokušajte da porazgovarate sa partnerom o svemu, pričajte otvoreno i recite mu ako imate neke probleme, nedoumice. Družite se više sa prijateljima. Ako ste slobodni, neki prijatelj Vas u drugoj polovini meseca može upoznati sa osobom koja će Vam se dopasti.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši