TAROT KARTA za svaki znak: Pronadji svoju kartu i saznaj svoju SUDBINU po HOROSKOPU!

RAK
Fotografija korisnika/ce Armin Leo Čović.
Možda su izazovi posvećenog čoveka iz prošlog meseca učinili da se osećamo malo van kontrole. Ovog meseca može videti klatno koji je previše daleko od jednog ekstremnog ponašanja, jer pokušavamo da povratimo osećaj autoriteta. To bi moglo biti i reakcija na novo prihvaćene aspekte. Čvrstoća i krutost ova karta, iako privremena, može da podstakne rast i izazove patnju u onima oko nas. Važno je biti svestan toga kako se ovog meseca odnosimo prema drugima. Emotivno nas prati posesivnost, ljubomora, stalni osećaj kontrole partnera. Moramo prevazići taj svoj unutrašnji nemir i prepustiti se iskrenim osećanjima, ma kakva bila, jer ako dajemo onda i dobijamo.
LAV
Fotografija korisnika/ce Armin Leo Čović.
Ovaj mesec je fokusiran na znanje i intuiciju. Posle stalnog ličnog razvoja ove godine, možda ćemo morati ponovo da uspostavimo ili fino podesimo vezu sa našim unutrašnjim glasom, tako da ona može da ostane dragoceni vodič u narednim godinama. Ovo je mesec koji obeležava privatan posao, velike korporacije, poslove koji su povezani sa tečnostima, vodom. Vera može pomoći našem unutrašnjem biću. Emotivno smo otvoreni za iskrenu ljubav, čak i posesivnost može biti naglašena. Deca su preokupacija i na njih moramo obratiti pažnju tokom ovog perioda.
DEVICA
Kolo sreće nas podseća da nema nikog ko može da izmeni ono što je ,,zapisano u sudbini”. Kao i u prirodi, život se sastoji od mnogih malih ciklusa unutar svog jednog velikog života . Ko smo i kako se život stalno pomera. Ovo ne treba preteći; pre toga smo radili na promenama i to možemo ponovo učiniti. Izazovi u životu doprinose postizanju uspeha, a takođe i podstiču duhovni rast. Prihvatanje ovih ciklusa je od ključnog značaja, pošto će se Točak okretati bez obzira na sve. Ovo je srećan kraj svega što nas je bolelo i pritiskalo tkom ovih godinu dana. Samoća nije problem jer srećemo sudbinskog partnera a zdravlje nam zavisi od količine ljubavi koju primamo ali i dajemo drugima!

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši