TAROT KARTA za svaki znak: Pronadji svoju kartu i saznaj svoju SUDBINU po HOROSKOPU!

 

Poruke tarot karata mogu se zatražiti za bilo koje razdoblje, i za bilo koje pitanje na koje Vam treba odgovor. zato smo za Vas pripremili karte za svaki horoskopski znak pojedinacno. Pronadjite Vas znak i saznajte sta Vam karta govori.
OVAN
Godina koja predstoji biće teška onima koji su navikli da budu maženi i paženi sa svih strana. Dolaze teška vremena, stoga trebate mudro razmišljati. Napokon možete na pravi način iskoristiti znanje i sposobnosti koje imate. U 2018. godini mnogi bogataši osetiće težinu siromaštva. I obratno, mnogi siromasi će se obogatiti.Sreća se okreće. Karta pustinjak sada siromašnima daje bogatstvo, a bogatima siromaštvo. Oslonite se na svoju inteligenciju jer je karta pustinjak – karta mudrosti, odnosno predstavlja stručno znanje. Svoje tajne zadržite za sebe. Tokom ove godine nemojte se nikome poveravati, posebno ne novim prijateljima! Sudbina Vam i nije nesto naklonjena pa se cuvajte iznenadnih desavanja.
BIK
Biti siguran u naš identitet nam omogućava da svetu pristupimo sa saosećanjem i razumevanjem umesto straha i agresije. Unutrašnja snaga često je korisniji resurs za navigaciju svetom nego brutalna sila. Naša sposobnost primene ovakvog uticaja biće potrebna ili poboljšana ovog meseca. Moramo posvetiti veliku pažnju u interakcijama s drugima i suočiti se sa našim negativnim unutrašnjim dijalogom, ukoliko nam se poljulja samopouzdanje. Ovo je mesec kada bi trebalo da svako od nas uradi nešto samo za sebe, osvesti najdublji unutrašnji poriv u sebi, pomogne nekom ko je u nevolji jer će mu se tokom godine vratiti tri puta bolje.
BLIZANCI
Čini se da rad na sebi još nije završen. Strah od promene zaustavlja duhovni rast koji se ne može dogoditi. Zahtevi svakodnevnog života zahtevaju našu pažnju. Opterećenje nas čini da želimo da držimo sve pod kontrolom. Ako posmatramo gde ide naša energija, možemo to znanje iskoristiti za procenu trenutnih potreba i želja. Moramo i sami sebi dozvoliti da se prilagodimo na neko novo stanje. Ovo je karta koja pruža mnoge mogućnosti, putavanja u veliki svet i dobru zaradu. Ljubavni život može biti bolji, posebno ako upoznamo nekog ko nije sa ovih prostora.Potrudite se da se sto bolje uklopite u sredinu u kojoj se nadjete i ne brinite za buducnost.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši