Kakvi su u mladosti, a kakvi pod stare dane: Jedan znak je “u mladosti starac, u starosti mladac”

Vodenjak

Ova djeca su obično posebna ili imaju neki specifičan talent. Vole iznenađivati i to najrazličitijim ludorijama koje njihovi roditelji ne mogu ni zamisliti! Ako su oni tolerantni i otvoreni, uživat će zajedno sa svojim malim Vodenjakom, ali ako je u pitanju konzervativna sredina – mali Vodenjak bi mogao naići na otpore i frustracije. Ipak, kako god da je, važno je da mu se ne dopusti previše slobode i da se poduči osnovama društvenih konvencija kako bi se kasnije lakše snašao u životu.

Brak je za njih partnerstvo dvoje ravnopravnih ljudi i tako će ga i živjeti. Ponekad u brak stupe naglo i na sasvim nekonvencionalan način ili pak žive kao pustinjaci održavajući neke isprekidane neujednačene veze.

Pod stare dane vole istraživati ​​sve ono što još nisu stigli, pa ovdje možemo naći najzanimljivije hobiste. Uvijek smišljaju nešto novo i zabavni su. Ako dijelite njihove interese, život će se nastaviti kao da starosti i nema! To su oni slučajevi kad žena od 80 godina položi vozački ili radi jogu ili pak nešto sasvim novo i još otkačenije!

Ribe

Ribe su obično nježna djeca koja nerijetko brkaju maštu i stvarnost. Umjetnička crta je nešto što treba njegovati, ali s mjerom …

Treba ih naučiti kako realno sagledati život i pripremati ih za njegove grubosti kako bi kasnije bolje prošli sa svim s čim se suoče. Očekuju brak iz ljubavi i skloni su idealizaciji voljene osobe. Zato ponekad “padnu na zemlju” kad vide pravo stanje stvari. No, ako je brak skladan i oni su u skladu.

Pod stare dane obično se predaju mašti, kreativnim bavljenjima ili jednostavnom ljenčarenju. Previše ljenosti svakako može dosaditi, pa je prekidaju ponekom intrigom koju nerijetko sami smisle i nekom smjeste. Katkad im nedostaje iskrenosti, pa napričaju i ono što jest i ono što nije. Mogu biti smušeni, a u zavisnosti od karaktera – znaju i odglumiti! Ima i onih koji “kradu Bogu dane”, ali u tome uživaju. Ako ste s nekim takvim, pokušajte njihovoj mašti dati plodniji smjer.

Izvor: Ehoroskop / prenosi lovesensa.rs

 

Komentariši