Riba vas nikada nece povrediti laganjem, Ovnovi uvek govore istinu a OVOM znaku NISTA ne verujte jer vas sve LAZE!

Vaga
Vage lažu, ali u malim količinama i samo kada je to stvarno neophodno. Trude se da sa svima budu u dobrim odnosima, pa se ponekad posluže i nekom laži kako bi postigli tu ravnotežu.

Škorpija
Horoskopski znak Škorpije prednjači u lažima u odnosu na ostale zodijake. Često se dešava da toliko duboko uđu u svet laži, da postaju neko sasvim drugi i da njihovi prijatelji i porodica imaju potpuno drugačiju sliku o njima. Sve se to dešava zbog toga što uvek žele da budu glavne i u centru pažnje, a laži su im najlakši izbor.

Strelac
Strelčevi su najiskreniji horoskopski znak. Njima se jedino može desiti da ponekad preuveličaju neku priču iz svog života, ali to ne znači da lažu, nego nesvesno žele da zabave druge. Laži koje oni izgovore nikada nisu pogubne za druge ljude.

Jarac
Rođeni u znaku Jarca su osobe koje uvek moraju da postignu svoj cilj, bez obzira na način na koji će doći do njega. Prema tome, ponekad se može desiti da prećute neku istinu, ali samo zbog ostvarenja svog cilja. Međutim, kada su porodica i bližnji u pitanju, ne morate da brinete, jer tada nikada ništa neće slagati.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši