Mjesečni horoskop za veljaču 2017.: Očekujte najbolje ili najgore, istovremeno ili jedno za drugim!

VAGA

Ljubav i veze

Veljača je najstrastveniji mjesec za Vage. U kući parova Vage nalaze se Venera, Mars i Uran, eksplozivna kombinacija, a u kući strasti nalaze se Sunce i Merkur. Vladari tih kuća su dobro smješteni, ali iako je to tako, ova kombinacija je opasna i katkad nemoguća za kontrolirati. Jupiter u Vagi to pojačava s obzirom na to da on ne voli ograničenja. Tijekom veljače u vašem ljubavnom životu sve je moguće: divlja strast, zaljubljenost do očaja, vatreno udvaranje, potraga za boljom polovicom, udruženje snaga s voljenom osobom kako bi postigli nešto posebno, turbulentne ljubavne priče s dramatičnim gestama i bučnim raspravama.

Posao i novac

Suradnje, udruživanja s određenim ciljem, timski rad, ugovori, pregovori, klijenti, natjecanja i rivalstva dio su profesionalnog života pripadnika znaka Vage tijekom veljače 2017. godine. Što god radili, radit ćete s drugima, bit ćete izazvani od strane drugih ili ćete ih morati uzeti u obzir. Partnerstva su stimulirajuća i donose vam financijsku dobit. Vrlo lako se može desiti i da se skrene s pravog puta, zato se prema njima postavite diplomatski i oprezno. Intelektualni, kreativni i komercijalni poslovi donose uspjeh, a putovanja, sastanci, pregovori i razgovori donose vam zadovoljstvo. Dvije pomrčine u veljači povezane su s kućom karijere i posla Vage. To znači da možete očekivati promjene ili obnovu.

Moral i zdravlje

Neptun, Zmajev rep (Južni Mjesečev Čvor) i pomrčina u kući zdravlja Vage – tri su razloga zašto tijekom veljače morate više brinuti o svojem zdravlju, na najbolji mogući način. Postojeće probleme ne odgađajte i ne negirajte nove simptome ako se pojave. Pojačajte imunitet i suzdržite se od sklonosti pretjerivanja u bilo čemu! Ako osjećate da nešto nije u redu, ne odgađajte posjet doktoru.

Savjet

Pobrinite se za svoje probleme i pustite da se drugi bave svojima!

ŠKORPION

Ljubav i veze

Situacija može biti i bolja… Tijekom veljače 2017. godine zvijezde su škrte što se tiče vašeg ljubavnog života. Ne donose vam puno mašte ili romantike i ne omogućuju vam da zakoračite dalje od obaveza. Napravit ćete ono što morate, ne ono što želite. To će tako biti ako nemate puno sreće da se poklopi ono što morate raditi i ono što želite raditi, ako polje posla i obaveza nije povezano s harmoničnim odnosom. Na primjer, ljubavna veza s nekim s posla ili udružene snage u poslu s voljenom osobom ili na neki drugi način ispunjenje obaveza u kojima oboje uživate. Očekujte takve situacije, neće se događati puno više od rutine, ograničenja i frustracija. Ali, ne brinite se, sve ćete nadoknaditi sljedeći mjesec!

Posao i novac

Veljača je posebno zahtjevan mjesec u profesionalnom životu. S Venerom, Marsom i Uranom u kući posla Škorpiona, zaista možete očekivati puno posla. Stres će biti vaš svakodnevni suputnik i suočavat ćete se s hitnim intervencijama, nepredvidivim događajima i u najgorem mogućem scenariju može doći do sukoba i nezgoda na poslu. Unatoč svemu tome, bit će i zadovoljstva. Kada vidite koliko ste toga ostvarili i koliko komplicirane probleme ste uspjeli riješiti, kada iskoristite svoje talente i kreativnost, osjećat ćete se odlično. I još jedna stvar, ne mala stvar – vaš trud bit će nagrađen i više no što možete očekivati. Novac vam pritječe kada vam bude trebao, kako bi kupili stvari za kuću i za druga ulaganja.

Zdravlje i moral

Veljača može biti kritična za vaše zdravlje, a to se odnosi i na one najboljeg zdravlja. Postoji mogućnost od raznih kriza, nezgoda, upala i slično. Vrijeme je da se posvetite sebi, svom zdravlju i da odlučite živjeti zdravijim životom.

Savjet

Ako vozite, budite oprezni! Obratite pažnju kada rukujete sa strojevima, vrućim ili oštrim predmetima, otrovima, zapaljivim ili eksplozivnim sastojcima!

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši