Turska ljubavna magija: Najmoćnije oružje da privučete dragu osobu!

Turska ljubavna magija toliko je moćna i teško je naslutiti osim pretpostavke da većina njenih rituala dolazi iz starog Egipta koji je važio kao prestonica magije.

Turska ljubavna magija spada u najmoćniju magiju čije je čini teško ili skoro nemoguće razbiti. Najveći deo njenih obreda posvećen je vezivanju čvorova, zaključavanju kilita (katanca), prizivanju džinova, pisanju moćnih zapisa i vefkova u čije je zagonetne i mistične šifre i formule izuzetno komplikovano ući. Zbog toga i pokušaji da se ona skine često ostaju bez rezultata te se od nje jako zazire.

Zašto je ova magija toliko moćna teško je naslutiti osim pretpostavke da većina njenih rituala dolazi iz starog Egipta koji je važio kao prestonica magije.

Devojka baje željenom momku na sledeći način; prvo uzme tri zrna takozvanog Arnavutskog /Albanskog bibera i nad svakim zrnom prouči suru Tebbet te dune u njega. Onda, zrno po zrno, biber zatrpava u vrući pepeo a preko njega nagrne žeravice. Odmah zatim udari desnom rukom od zid i govori:

Elimi vurdum duvara

duvar oldu uć pare

birinden in ćikti

birinden Ismail peri ćikti

ini joladim ine

džini joladim ćine

Ismail periji joladim n.n

Durmadan, dinlenmeden bana gele.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši