Šta čeka dame u godini Vatrenog petla: Korisne promene za Blizance, razočaranje za Rakove…

STRELAC

Društvene i druželjubive žene Strelčevi će provesti celu godinu pokušavajući da se zaštite od onih koji žele da se obogate na njihov račun. Finansijski uspeh žena ovoga znaka će mamiti, kao svetlo noćne leptire, svu rodbinu, blisku i dalju, prijatelje i poznanike. Stoga, trebalo bi da više ćute i izbegavaju skupe, zavidne kupovine.

JARAC

Ambiciozne žene ovoga znaka odlično znaju šta žele i sa sigurnošću idu prema svome cilju.Stoga, sledeća godina će za njih biti ništa drugo nego sledeći korak napred. Ali, trebalo bi se na trenutak zaustaviti i pripaziti na sve uvređene kolege i ljubomorne suparnike.

VODOLIJA

Za znatiželjne žene u ovom znaku, nova godina će biti idealna za savladavanje novih znanja i profesionalnih veština. To će im dati priliku da pogledaju svet iz druge perspektive i izaberu najperspektivniji smer kretanja. Vatreni Petao će pokloniti temperamentnim ženama ovoga znaka puno romantičnih pustolovina.

RIBE

Za Ribe iduća godina će proći brzo i neprimetno. Aktivne promene sledećih 12 meseci neće nikako uticati na uobičajeni tok njihovog života. Njihova sposobnost izbegavanja opasnih situacija će im puno pripomoći da svoje sačuvaju i tamo gde drugi izgube. Rezultat sledeće godine će ih prijatno iznenaditi.

Izvor: atma.hr

Izvor: Noizz.rs

Komentariši