Ona je strastvena, uporna i misli da je centar svemira: Sve o ženi rođenoj u znaku Lava na jednom mestu

Stil

Voli da se ističe u žutoj i narandžastoj, ali boja koja će je ‘katapultirati’ u centar pažnje je zlatna, epitom svega što Lavica voli i što predstavlja – topline, luksuza, teatralnosti, posebnosti, divljenja. Bira odeću i modne dodatke samo najboljeg kvaliteta, a modni konformizam kod nje ne postoji – ona voli da nosi stvari koje niko drugi nema.

 

Uspešno ‘isfurava’ najdramatičnije i najneobičnije modne trendove zahvaljujući urođenom samopouzdanju. Voli fine materijale poput svile i kašmira, kao i savršeno krojenu odjeću. Ništa joj ne podiže samopouzdanje bolje od odlaska frizeru. U njenoj garderobi sigurno će se naći cipele ukrašene šljokicama i perjem, kao i ‘statement’ ogrlica od svetlucavih kamenčića.

Stil kupovine

Videti Lavicu samu u kupovini redak je prizor. Ona u šoping ide s pratnjom, svojim prijateljicama koje joj nisu toliko potrebne da joj daju savete već da joj udeljuju komplimente. U kabini će se zadovoljno ogledati sa svih strana u ogledalu, a pohvale za njen izbor i izgled pljuštaće sa svih strana.

Izvor:zadovoljna.hr/besnopile.rs

 

Komentariši